Online 1-op-1 koopadvies

Helaas moesten óók wij onze showroom door de aangekondigde lock-down sluiten. Erg vervelend, want we hebben goede hoop dat we aankomend seizoen weer op pad kunnen. Zeker omdat een daktent ideaal is om onafhankelijk te reizen.

Wil je je al voorbereiden op de tijd na de lock-down? Dan hoef je daar de deur niet voor uit. Dit kan eenvoudig en veilig online via een videogesprek met één van onze gepassioneerde daktent-experts.

Ons team staat klaar om je te helpen bij het uitzoeken van de daktent en accessoires welke het beste bij jouw situatie passen. Zo beperken we het fysieke contact om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, maar ben je wel goed voorbereid om op vakantie te gaan zodra het weer mogelijk is.

Hoe werkt het?
Vul onderstaand formulier in en selecteer een gewenste dag en tijd. Wij sturen je vervolgens een link welke je aanklikt op het afgesproken tijdstip.
Tijdens het online bezoek aan onze showroom, wordt je na een korte inleiding meegenomen langs de opgestelde daktenten. Ondertussen kan je alle vragen stellen aangezien het gesprek net zoals bij een fysiek bezoek 1-op-1 is. Is de keuze gemaakt en wil je snel installeren? Ook daar hebben we mogelijkheden voor.

De voordelen van een online gesprek op een rijtje

  • Persoonlijk gesprek via video, waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Simpel en veilig via desktop, laptop of tablet
  • Lekker makkelijk vanuit huis
  • Onze medewerker neemt je mee in onze showroom en kan alle vragen beantwoorden.

Aanvraag online video-advies

Aangezien de lockdown weer voorbij is en we weer gewoon open zijn is een online afspraak niet meer mogelijk.

Bekijk onze openingstijden