goal-zero-torch-500

Onmisbaar: Goal Zero Torch 500 Multifunctionele lamp

7 juli 2021

Goal Zero staat bekend als innoverende partij. En deze Torch 500 stelt zeker niet teleur, met een reeks verbeteringen ten opzichte van een eerder uitgebrachte versie (Toch 250) zetten ze een geweldige ‘torch’ in de markt. Pak je de zaklamp op, dan voel direct de stevigheid van de metalen behuizing in combinatie met de rubberen bumpers.

De Goal Zero Torch 500 is ideaal voor gebruik in en rondom de daktent. Naast de zaklampfunctie kan je overschakelen naar een ‘tafel-/leeslamp’ met verschillende intensiteitsniveaus. Door de geïntegreerde ophangclips aan beide uiteinden, kan je de Torch 500 zowel in de daktent als onder de luifel hangen.

Power!
Naast de lichtbron is de powerbankfunctie (5200mAh) ook ideaal voor tijdens het reizen. Met het ingebouwde zonnepaneeltje kom je ook bij stroomuitval niet zonder stroom te zitten en last but not least, de IP67 waterbestendigheid houdt in dat de Torch 500 ook gebruikt kan worden bij hevige regen of sneeuw.

Opladen
De Torch 500 kan in 4 uur worden opgeladen via een USB-bron of laad de Torch 500 op in de zon met behulp van het zonnepaneel aan de achterkant van de lamp (23-46 uur).

Lumen
Zaklamp (hoog vermogen): 300 lumen
Zaklamp (gemiddeld vermogen): 150 lumen
Tafel-/leeslamp (hoog vermogen): 300 Lumen
Tafel-/leeslamp (gemiddeld vermogen): 150 Lumen
Beide lampen (hoog vermogen): 500 Lumen
Beide lampen (gemiddeld vermogen): 250 lumen

Met deze topper zet Goal Zero een geweldige robuuste multifunctionele zaklamp in de markt welke jaren meegaat. Bestel vandaag en binnen enkele dagen valt hij in de bus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl