Opening Experience Center groot succes

De officiële opening van Daktent Experience Center op 2 februari jl. had een hogere opkomst dan verwacht. Over de dag verspreid zijn er 250 tot 300 bezoekers in Baarn langs geweest.

Bij binnenkomst werd een heerlijk kop koffie van HorizonVrij aangeboden en gedurende de dag stonden er diverse hapjes en heerlijke broodjes van Flavourmaker klaar (een echte aanrader!).

Het Daktent.nl-team heeft veel positieve reacties mogen ontvangen over de aangepaste showroom en de gastsprekers van deze dag. Melanie en Bram van Offroaddog lanceerde hun reis- en lifestylemagazine, Harrie Schouten  praatte geïnteresseerden bij over het reisprogramma van 2020 en Bram van National Luna gaf goede uitleg over de mogelijkheden van een koelkast in de auto.

Veel nieuwe accessoires
De focus van de nieuwe showroom ligt vooral op oplossingen voor compact kamperen. “We willen het mogelijk maken om alles te leveren waarmee de klant met een personenauto zonder aanhanger compleet onafhankelijk kan reizen”, legt Marcel van der Manden uit. Naast de grote range aan daktenten worden onder andere kookkisten, klein meubilair en luifels getoond. “Uiteraard vergeten we de wereldreiziger niet, we hebben een speciale 4×4 hoek ingericht zodat ook zij aan hun trekken komen”, vult medewerker Jisse Staring aan. Kortom; door de nieuwe opzet binnen het bedrijf is er een plek ontstaan waar klanten in een inspirerende omgeving terecht komen en waar een totaaloplossing geboden wordt om met eigen auto onvergetelijke roadtrips te gaan maken.

Hieronder diverse foto’s van de geslaagde dag.

Showroom daktenten opening

Mooie dag, ondanks de regen

HorzonVrij koffie

Heerlijke cappuccino van HorizonVrij

Goed verzorgde lunch door Flavourmaker

Grootste daktent showroom

Lekker struinen door de Showroom

showroom dachzelt

Klimmen in de daktenten

daktent accessoires

Nieuwe accessoires

Showroom daktent gezellig

Diverse gastsprekers

Showroom daktenten koffie

Dringen voor de koffie 🙂

Showroom borrel daktent

Na-borrelen