Wie zijn wij?

Wie kwam er op het idee om daktenten te verkopen?

Twee vrienden, op vakantie in de wildernis op zoek naar avontuur werden bibberend in de nacht wakker. Niet alleen omdat ze iets om hun tent hoorde lopen en daardoor stiekem bang waren, maar ook vanwege de optrekkende grondkou.
De grondtent werd zodoende verruild voor een comfortabele daktent. Na gezinsuitbreiding werd de nood voor een passende kampeeruitrusting nog groter.

Dit was in 2012 de start van Daktent.nl, opgericht vanuit een garagebox, waarbij de daktenten toen nog geïnstalleerd werden op de oprit van Marcel. In 2014 werd de verhuizing ingezet naar ons eerste pand, sinds 2018 zitten we in ons huidige nieuwbouwpand met een ruime showroom, een groot magazijn en een heuse Daktent Drive-Thru.

Vandaag de dag is Daktent.nl een begrip in Europa; met een sterk netwerk, een uitgebreide showroom en een deskundig team waar we super trots op zijn!

Wist je dat Daktent.nl:

  • Het grootste aanbod heeft in daktenten van Europa
  • Alleen werkt met topmerken
  • Naast daktenten ook veel accessoires levert
  • Concurrerende marktconforme prijzen hanteert
  • De meeste daktenten uit voorraad kan leveren
  • Altijd zoekt naar de beste oplossing welke bij jou past
  • Onze medewerkers passie hebben voor outdoor & kamperen
  • De lekkerste koffie serveert 🙂
Team van daktentnl

Ons team!

Onze passie voor daktenten werd door de kampeerders goed ontvangen; we zijn mede hierdoor uitgegroeid tot een topteam!

The big boss: Marcel, ook wel bekend als de daktent guru, roofracks, afwijkende vervoersmiddelen; Marcel heeft eigenlijk voor alles een oplossing en denkt graag met je mee.

Team Captain: Menno, onze alleskunner, of het nu om het bestuderen van de cijfers is, daktenten installeren, mensen aansturen, koekjes eten of borrelen is, hij kan het allemaal!

Front Office Medewerker: Chiel, al het klantcontact onder controle, Whatsapp, mail, telefoon, hij is de master! Alle Small events staan ook op het conto van Chiel. Verder dol op social media 😉

Our Smooth Guy: Maurice, onze meest gedulde man in het bedrijf. Dol op flauwe grapjes, maar ook op harde getallen en is veel onderweg, kent de daktentmarkt in Europa als geen ander.

Our Handy Hands: Laszlo
Binnen gekomen als stagair, maar als snel doorgegroeid naar installatie, webshop, drive thru topper! Naast de 4 dagen dat hij bij daktent aan het werk is volgt hij ook nog een studie.

Saturday Sunshine: Mats, Niet zomaar een weekendhulp maar echt de handigste van de hele wereld!

Our Sweetest Girl: Maartje, Zin in een kopje koffie? Maartje helpt ons op de drukke momenten, is de allerliefste, handig en heel creatief.

The Rock: Kees, Als we het hebben over outdoor dan hebben we het over Kees. Overnachten in een hangmat, zomer en winter, gouden handjes en altijd klaar voor een praatje.

The Rough Guy: Menno D, Meer offroad dan Menno wordt het bijna niet. De meest stoere auto van het team met grote 4×4 kennis.

Unsere Unterstützung: Christoph, Naast dat hij geweldig kan filmen, een perfecte aanvulling voor onze Duitse gasten.

Onze producten

Daktenten zijn onze specialiteit, maar gaandeweg de jaren zijn er meer en meer producten bijgekomen. Het zijn uiteraard wel allemaal bijpassende producten om het daktentkamperen nog aangenamer te maken.

Accessoires, specifiek voor de daktenten. Denk hierbij aan slaapaccessoires, accessoires voor koken en koelen, accessoires voor op de plek, zoals luifels, kampeermeubilair en veel handige accessoires.

Een overzicht van accessoires vind je op de speciale accessoirepagina.

Daktent bagagewagen, Sinds 2022 hebben we een geweldige daktentrailer in ons assortiment. Bekijk alle info van deze ultieme daktentaanhanger.

Mis je nog producten die echt bij ons bedrijf passen? wij staan altijd open voor suggesties.

Interesse in een daktent?

Dan ben je op de juiste plek!

Contact CTA foto team daktentnl