Wie zijn wij?

Wie kwam er op het idee om daktenten te verkopen?

Twee vrienden, op vakantie op zoek naar avontuur werden bibberend in de nacht wakker. Niet alleen omdat ze iets om hun tent hoorde lopen (en stiekem bang waren) maar ook vanwege de kou. De vrienden werden ouders, waarbij de nood voor een passende kampeeruitrusting nog groter werd.

Dit was de start van Daktent.nl ondertussen al ruim 14 jaar geleden. Opgericht vanuit een garagebox, waarbij daktenten werden geïnstalleerd op de oprit van Marcel. Vandaag de dag is Daktent.nl een begrip in Europa met een uitgebreide showroom, een bedrijf en een team waar we super trots op zijn!

Kenmerken van ons bedrijf zijn:

  • Iedereen is welkom!
  • We denken graag met je mee
  • Zoeken een oplossing of product wat bij jou past
  • Passie voor outdoor, kamperen, 4×4
  • Professioneel, maar altijd in voor een dolletje
  • Gek op lekkere koffie en koekjes 😉
Daktent showroom

Ons team!

De passie voor daktenten werd door de kampeerders goed ontvangen. Hierdoor is het team van alleen Marcel in zijn garage gegroeid naar een topteam!

The big boss: Marcel, ook wel bekend als de daktent guru, roofracks, afwijkende vervoersmiddelen; Marcel heeft eigenlijk voor alles een oplossing en denkt graag met je mee.

Our Smooth Guy: Maurice, onze meest gedulde man in het bedrijf. Dol op flauwe grapjes, maar ook op harde getallen en is veel onderweg, kent de daktentmarkt in Europa als geen ander.

Team Captain: Menno, onze alleskunner, of het nu om het bestuderen van de cijfers is, daktenten installeren, mensen aansturen, koekjes eten of borrelen is, hij kan het allemaal!

Succes Coördinator: Suzanne, als fervent daktentkampeerder op de hoogte van de meeste kampeergadgets. Suus is dol op social media (voor de oplettende kijken zie je haar ook wel eens voorbij komen op onze kanalen) 😉

Our Handy Hands: Bart/ open vacature
Onze installatie, webshop, drive thru topper! We zijn op zoek naar een vervanger van Bart want die gaat ons helaas verlaten.

Saturday Sunshine: Mats, Niet zomaar een weekendhulp maar echt de handigste van de hele wereld!

Our Sweetest Girl: Maartje, Zin in een kopje koffie? Maartje helpt ons op de drukke momenten, is de allerliefste, handig en heel creatief (de sieraden in de winkel zijn door haar gemaakt)

The Rock: Kees, Als we het hebben over outdoor dan hebben we het over Kees. Overnachten in een hangmat, zomer en winter, gouden handjes en altijd klaar voor een praatje.

The Rough Guy: Menno D, Meer offroad dan Menno wordt het bijna niet. De meest stoere auto van het team met grote 4×4 kennis.

Onze producten

Daktenten zijn onze specialiteit, maar gaandeweg de jaren zijn er meer en meer producten bijgekomen. Het zijn uiteraard wel allemaal bijpassende producten om het daktentkamperen nog aangenamer te maken.

Accessoires, specifiek voor de daktenten. Denk hierbij aan slaapaccessoires, accessoires voor koken en koelen, accessoires voor op de plek, zoals luifels, kampeermeubilair en veel handige accessoires.

Een overzicht van accessoires vind je op de speciale accessoirepagina.

Daktent bagagewagen, Sinds 2022 hebben we een geweldige daktentrailer in ons assortiment. Bekijk alle info van deze ultieme daktentaanhanger.

Mis je nog producten die echt bij ons bedrijf passen? wij staan altijd open voor suggesties.

Interesse in een daktent?

Dan ben je op de juiste plek!