Wat onze klanten zeggen

Daktent.nl levert daktenten sinds 2014. Lees hieronder enkele reviews van onze klanten.

We krijgen gemiddeld een 9,6 via Google! Lees hieronder een aantal ervaringen van onze klanten. Meer reviews zijn te zien op onze Google pagina.

 • “De echt toegevoegde waarde is niet de tent, maar de uitstekende service van zowel Marcel als de importeur! Snel en goed geleverd. Hulp bij de montage en verder alle assistentie die je maar kunt wensen.”

  Remco Jansen
 • “De service bij aanschaf van de tent was helemaal super. De tent is snel en goed gemonteerd, alles duidelijk uitgelegd, en een kopje koffie erbij. Deze heren hebben hart voor het werk en spreken uit eigen ervaring en werken met plezier. Het is geen verkoop product om winst te maken, maar een product die met liefde wordt uitgelegd en verkocht. Ze luisteren goed naar de wensen en als het niks is zeggen ze even goed “nee”. Marcel enorm bedankt voor de gastvrijheid en de service en tijd die jullie erin hebben gestoken. Ga zo door!!”

  Maarten en Valarie
 • “Dit is een super wijze van tentvakantie. Geen moeite met opzetten heerlijk comfortabel slapen. Het inklappen is zo simpel, nog geen 5 min en je bent weer weg. Bedankt Daktent.nl”

  Joris
 • “Vandaag een Jimba Jimba met luifel en luxe matras aangeschaft. Kwamen voor een hardtop tent maar het goede advies van Marcel zorgde dat de keuze op deze daktent viel. Prachtige zaak, deskundig advies en over 2 weken halen we de spullen op… een aanrader!”

  Hans Wiltenburg
 • “Fantastische rondreis in Schotland gemaakt afgelopen zomer. De Jimba Jimba daktent was snel opgezet en handig in formaat mee te nemen op de auto. Op de overtocht ook geen problemen gehad met de hoogte.”

  Marijke Broersma
 • “Eerste ervaring met een daktent, snel en eenvoudig op te zetten en matras ligt heerlijk. Prima als extra slaapplek voor de kids. Niets mooier om hoog en droog te slapen.”

  Hans Maathuis