Retourbeleid van DAKTENT.NL

Retour binnen 30 dagen
Als je niet tevreden bent of gewoon van gedachten bent veranderd over de aankoop van je product(en), ontvangen we graag je retourzending binnen 30 kalenderdagen na levering. Vermeld hierbij het bestelnummer welke op de bevestiging in de mail zit.

DAKTENT.NL
T.a.v, Afdeling Retouren
Oud-Eemnesserweg 5 N
3741 MP Baarn
Nederland

Terugbetaling verzendkosten
Indien je een product retourneert omdat je van gedachten bent veranderd of omdat de goederen gebreken vertonen, wordt het volledige bedrag terugbetaald via de oorspronkelijke betalingswijze, inclusief eventuele verzendkosten welke je betaald hebt bij de bestelling. De verzendkosten om het product naar DAKTENT.NL retour te sturen worden niet vergoed. Uiteraard is retourneren bij ons in de showroom in Baarn ook mogelijk.

Als je verschillende producten in een bestelling hebt gekocht en slechts één of enkele ervan hebt geretourneerd, vergoeden we een evenredig deel van de totale verzendkosten die je mogelijk hebt betaald. Als je bijvoorbeeld 3 artikelen hebt gekocht en er 2 hebt geretourneerd, vergoeden wij je 2/3 van de totale verzendkosten die je hebt betaald.

Behandeling van de producten
De producten moeten met zorg worden behandeld en in hun oorspronkelijke staat en verpakking worden geretourneerd, met alle originele labels en etiketten eraan. Indien door je behandeling van het product/de producten de handelswaarde ervan vermindert, mogen we het terug te betalen bedrag evenredig verminderen.

Wettelijke garantie voor beschadigde of defecte producten
Als het artikel defect is, hanteren we de wettelijke garantie van 2 jaar voor productfouten (of een langere periode volgens de plaatselijke wetgeving). Een product is ‘defect’ wanneer het beschadigd wordt ontvangen of wanneer een fabricage- of materiaalfout optreedt binnen een termijn van 2 jaar na aankoop (of de langere termijn die eventueel door plaatselijke wetgeving is vastgesteld). Producten die door slijtage beschadigd zijn, worden niet als defect beschouwd.

In zo’n geval kun je tijdens de retourperiode van 30 dagen het product gewoon terugsturen. Als de periode van 30 dagen is verstreken, kun je defecte producten binnen 2 jaar na ontvangst retourneren en krijg je het volledige bedrag terug, inclusief verzendkosten.

Retourzending van gepersonaliseerde artikelen
We accepteren geen retourzendingen als je van gedachten bent veranderd over producten die we op maat hebben (laten) maken (bijvoorbeeld matrassen op maat, speciale bestellingen betreffende kleur).

Maatwerk-producten kunnen alleen worden geretourneerd als ze beschadigd zijn of gebreken vertonen. Retourzendingen om andere redenen kunnen we niet accepteren. Als je een defect maatwerk-product wilt retourneren, neem dan contact met ons op.