Roof Space daktent

Nieuw: De Roof Space 2 daktent

24 oktober 2023

De eerste vouwbare daktent met een vaste behuizing. De Roof Space markeert een baanbrekende ontwikkeling in de wereld van daktenten.

Roof Space daktent

Het is de allereerste opvouwbare daktent op de markt met een vaste behuizing. Deze nieuw ontwikkelde, robuuste en hoogwaardige aluminium behuizing is een robuuste tegenhanger van de vouwbare softcover daktenten.

Wat dit betekent? De Roof Space ziet er niet alleen fantastisch uit op off-road voertuigen, maar staat ook prachtig op gangbare personenauto’s. Naast de strakke uitstraling is het opzetten ook net even sneller dan een vouwdaktent met zachte afdekking.

Gasveer Roof Space daktentDe aluminium behuizing maakt gebruik van gasdrukveren, een revolutie op het gebied van opvouwbare tenten. Deze veren ondersteunen je bij zowel het opzetten als inklappen, waardoor het opzetten van de Roof Space daktent een fluitje van een cent is. Ook als het voertuig wat hoger is. Ben je net wat kleiner, ook daar heeft Roof Space een oplossing voor gevonden. Er wordt standaard een speciale riem meegeleverd welke ervoor zorgt dat het uit- en inklappen nog makkelijker gaat.

Innovatieve Panorama-Modus voor Ultieme Beleving
Roof Space panoramaRoof Space heeft bij de ontwikkeling nagedacht over de ultieme vrijheidsbeleving. De panoramamodus transformeert de Roof Space daktent in een heus dakterras. Wil je in de buitenlucht slapen, dan zorgt het optionele muskietennet voor het ultieme panoramagevoel en ben je heel dichtbij de natuur – alleen de insecten blijven buiten.

Het Interieur: Ruimte en Comfort in één
Het ruime interieur biedt ruim genoeg plaats aan 2 personen, en dankzij de zijramen en de grote raamfolies aan de achterkant en in het dak sta je zelfs bij slecht weer in direct contact met je omgeving. Zelfs een regenachtige dag wordt een genot! Het matras is 5cm dik, 135 breed en 205cm lang. Tevens wordt er een 10mm anti-condensmat meegeleverd.

Kortom, ben je op zoek naar een snel op te zetten hardcover daktent met voldoende ruimte, kies dan voor de Roof Space 2 daktent en maak van je avontuur een onvergetelijke ervaring met de innovatieve panoramamodus – de perfecte mix van comfort en natuurbeleving.

Meer info en prijs

Roof Space daktent

Roof Space gesloten

Roof Space daktent open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl