Eezi-Awn Sabre daktent

Sabre: De nieuwe hybride daktent van Eezi-Awn

7 februari 2024

Wederom een primeur bij Daktent.nl, de lancering van de Eezi-Awn Sabre daktent. Als het kleine broertje van de goed gevestigde Sword Family daktent, biedt de Sabre een revolutionair ontwerp en ongeëvenaarde functionaliteit.

Daktent SabreOntworpen en vervaardigd in de Eezi-Awn fabriek in Zuid-Afrika, brengt de Sabre daktent meer dan 40 jaar aan expertise in de daktentindustrie naar Europa. Het resultaat is een compacte, aerodynamische tweepersoons aluminium hardshell daktent die een nieuwe standaard zet voor avontuurlijke reizen.

Met een compact formaat op het dak dat zich moeiteloos uitvouwt tot een ruime tweepersoons slaapruimte, biedt de Sabre daktent het ultieme gemak voor kampeerliefhebbers. Dankzij de gasveren is de tent in enkele seconden opgezet, terwijl de ladder slim wordt opgeslagen in de daktent, waardoor kostbare ruimte wordt bespaard.

De functionaliteit van de Sabre daktent wordt verder versterkt door een scala aan handige functies, waaronder interne LED-verlichting, twee opbergvakken, een USB-poort en een luxueus 7cm dik matras voor optimaal comfort tijdens het slapen. Bovendien is de Sabre uitgerust met het K9-tracksysteem, waarmee accessoires, dakdragers of zelfs een zonnepaneel eenvoudig kunnen worden bevestigd.

Net als alle andere producten van Eezi-Awn is de Sabre gebouwd om lang mee te gaan, waardoor avonturiers kunnen vertrouwen op duurzaamheid en betrouwbaarheid, waar hun reizen hen ook brengen.

De Eezi-Awn Sabre daktent is nu exclusief verkrijgbaar bij Daktent.nl en markeert een nieuw tijdperk van comfortabel en stijlvol kamperen voor avonturiers in Nederland.

Meer info en prijs

Eezi Awn Sabre binnenkant Sabre Aluminium daktent Eezi-Awn Sabre daktent gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl