Eezi Awn DartSinds afgelopen week is het nieuwe model daktent, de Dart, van Eezi-Awn gelanceerd. De Dart is een hardcover met de Zuid-Afrikaanse kwaliteit. Katoenen doek en de dikke kwaliteitsritsen welke we al kende van de andere modellen van Eezi-Awn zijn ook terug te vinden in dit nieuwste model. We waren al helemaal weg van de WildEarth hardcover (ook uit Zuid-Afrika), maar de Dart is net even wat beter afgewerkt en gunstiger geprijsd. Ook de Dart heeft aan de hoge kant een luifeltje, zodat bij eventueel slecht weer wel gewoon gelucht kan worden.

De hardschalen delen worden bij het inklappen vergrendeld door een uniek sluitsysteem. Robuust, zodat ook tijdens het offroad rijden de schalen stevig op elkaar blijven zitten. Vooralsnog is de Dart in 3 kleuren doek verkrijgbaar. Safari,groen of grijs. De schaal wordt standaard in wit geleverd.

Met een lengte van 220cm buitenmaat blijft er aan de binnenkant voldoende ruimte over om languit te liggen. De breedte van de bak is 140 en de afmeting van het matras is 135 x 210.

De Eezi-Awn Dart is beschikbaar vanaf mei 2018. De voorbestelling is reeds van start gegaan.

Prijzen en meer informatie over de Dart.