Mini countryman daktent sheepie Bookara

Sheepie lanceert dunste hardcover

20 januari 2020

Aluminium design hardcover

Bookara Roof top tentHet merk Sheepie, bekend van o.a. de Jimba Jimba en Yuna daktent, lanceert in maart/april 2020 de Bookara, de lichtste en dunste hardcover daktent op de markt. De compleet uit aluminium opgebouwde box is slechts 15 cm dik, wat zorgt voor een strak uiterlijk en een lage luchtweerstand. De Bookara daktent weegt slechts ca. 55 kilo, waardoor deze solide hardcover ook op kleinere auto’s geplaatst kan worden.

Zelfdragend frame, geschikt voor veel voertuigen
De Bookara daktent heeft in tegenstelling tot veel andere hardcovers een zelfdragend frame, ondersteuning van de dakdragers over de breedte is bij deze daktent dus niet nodig. Het enige wat je nodig hebt zijn twee dakdragers.
De stoffen van de daktent zijn duurzaam, hoog UV- en waterdicht. De Bookara heeft een ultraplat ontwerp. Ook is er in de binnentent een luchtstroom-ontwerp om condensatie bij bepaalde weersomstandigheden te verminderen. Alle openingen zijn voorzien van insectenhorren en er zijn verschillende opbergzakken geïnstalleerd; standaard worden er twee schoenenzakken meegeleverd welke indien gewenst eenvoudig verwijderd kunnen worden. Maar ook binnenin de daktent zijn opbergvakjes aanwezig, naast standaard LED verlichting.
De aluminium verstelbare telescopische ladder (tot 230cm) zorgt ervoor dat deze dakent op nagenoeg elke auto past.
Met de Bookara daktent kunt u comfortabel en stijlvol kamperen. Een echte eyecatcher.

Bookara daktent geslotenAfmetingen buitenzijde gesloten/open
Bookara medium: LxW:  210x130cmx18cm/210x130x100cm
Bookara large: LxW: 210x150cmx18cm/210x150x105cm

De Bookara is reeds te zien in onze showroom en leverbaar vanaf eind maart / begin april. Voorbestellingen zijn mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl