Sheepie2018-11-08T15:25:01+00:00

Sheepie® daktenten

Sheepie®. De nieuwe standaard in daktenten

De wortels van het merk Sheepie® gaan terug in 1999. Deze innovatieve partij lanceerde de eerste elektrische daktent (Outback Electric) op de Europesche markt, daarnaast blijven ze verrassen met innovatieve modellen daktenten zoals de Jimba Jimba (2016) en Jimba Jimba Automatic (2017), de Gascoyne (2018), de Pimbee en de Yuna (2019). De Outback en de Jimba Jimba daktenten van Sheepie zijn gekenmerkt door de toepassing van een volledig aluminium frame en een groot gebruiksgemak.

De elektrische daktent Outback Electric is een noviteit, maar in o.a. Australië en Azië een reeds beproefd en uitgebreid concept. Dit betreft tevens de eerste elektrische daktent op de markt, welke ook met behulp van een smartphone app in- en uitklapbaar is.

Dit type daktenten is toegespitst op de kampeerder, die luxe hoog in het vaandel heeft staan of een onderscheidend product prefereert.

Sheepie daktent modellen

Sheepie® daktenten
Sheepie® accessoires
Sheepie® reserve onderdelen

Sheepie daktent logo

“It all started in Western Australia”

It was 1999, deep into the Australian Outback. In which farming and camping were practiced under the toughest circumstances.

The equipment used had to resist the harsh elements of mother nature, dry and hot during daytime and cold at nights.

The founders of the Sheepie® brand found their roots those days. A once in a lifetime experience never to forget. They named it ‘Sheepie’.

Time passed and the vision arose to bring those roots back in a way of fashionable products.

Today Sheepie® Products creates spectacular products inspired by the outdoors. It represents affordable quality and the power of freedom.

Sheepie® daktent kopen

Alle Sheepie® daktenten