Sheepie

De nieuwe standaard in daktenten. Daktenten van Sheepie zijn erg licht en mede om deze reden ook zeer geschikt voor personenauto’s.

De wortels van het merk Sheepie® gaan terug in 1999. Deze innovatieve partij lanceerde de eerste elektrische daktent (Outback Electric) op de Europese markt, daarnaast blijven ze verrassen met innovatieve modellen daktenten zoals de Jimba Jimba (2016) en Jimba Jimba 2.0 (Automatic) (2017), de Gascoyne (2018), de Pimbee en Yuna (2019) en in 2020 wordt de meest innovatieve daktent aan het assortiment toegevoegd. De dunste hardcover op de markt, genaamd Bookara.

Diverse prijzen

Sheepie heeft al een aantal daktent tests gewonnen.

De Sheepie Jimba Jimba daktent heeft al diverse prijzen gewonnen. In de ANWB daktententest (KCK) stak de Jimba met kop en schouders boven de andere daktenten uit. Ook bij de daktenttest van het Duitse blad Explorer Magazin scoorde de Jimba hoge ogen.

Jimba daktent test

Sheepie Daktenten

De daktenten van Sheepie zijn toegespitst op de kampeerder, die luxe hoog in het vaandel heeft staan of een onderscheidend product prefereert.

De daktenten van Sheepie zijn gekenmerkt door de toepassing van een volledig aluminium frame en een groot gebruiksgemak. Door het veelal gebruikte externe frame klappen de daktenten makkelijker in dan andere daktent modellen.

Bekijk alle Sheepie daktenten

Yuna luifel plus

Sheepie Accessoires

Naast de daktenten heeft Sheepie Products een aantal accessoires om het daktentkamperen nog aangenamer te maken.

Ondanks dat de Sheepie tenten van zichzelf al erg compleet zijn (standaard schoenenzakken, verlengde ladder etc.) zijn er ook accessoires welke los bijgekocht kunnen worden. Denk hierbij aan de luifels, voortenten en voor de koudere nachten de thermo-binnententen.

Alle Sheepie accessoires

Luifel plus jimba

Sheepie Reserveonderdelen

Een daktent is een gebruiksartikel, er kan altijd iets kapot gaan. Sheepie heeft (nagenoeg) alle reserveonderdelen beschikbaar.

De Sheepie tenten zijn modulair opgebouwd. Een groot voordeel mocht er iets kapot gaan. De meeste onderdelen zijn los te verkrijgen via onze webshop. Staat er een reserveonderdeel niet bij, neem dan contact met ons op.

Ladder Daktent Jimba