Sheepie® daktenten

Sheepie®. De nieuwe standaard in daktenten

Daktenten van Sheepie zijn (vergeleken met andere daktenten) erg licht en mede om deze reden ook zeer geschikt voor personenauto’s.

De wortels van het merk Sheepie® gaan terug in 1999. Deze innovatieve partij lanceerde de eerste elektrische daktent (Outback Electric) op de Europesche markt, daarnaast blijven ze verrassen met innovatieve modellen daktenten zoals de Jimba Jimba (2016) en Jimba Jimba Automatic (2017), de Gascoyne (2018), de Pimbee en Yuna (2019) en in 2020 wordt de meest innovatieve daktent aan het assortiment toegevoegd. De dunste hardcover op de markt, genaamd Bookaroo. De daktenten van Sheepie zijn gekenmerkt door de toepassing van een volledig aluminium frame en een groot gebruiksgemak.

De daktenten van Sheepie zijn toegespitst op de kampeerder, die luxe hoog in het vaandel heeft staan of een onderscheidend product prefereert.

Sheepie® daktent modellen

Jimba Jimba

BMW 3-serie touring daktent Jimba Jimba sheepie

Prijs- kwaliteitswinnaar

2 maten – 2 kleuren

Yuna

Daktent Ford Galaxy Yuna sheepie

Geschikt voor elke auto

2 tot 4 persoons

Bookara

Sheepie Bookara daktent Audi A6

Dunste hardcover

2 maten

“It all started in Western Australia”

It was 1999, deep into the Australian Outback. In which farming and camping were practiced under the toughest circumstances.

The equipment used had to resist the harsh elements of mother nature, dry and hot during daytime and cold at nights.

The founders of the Sheepie® brand found their roots those days. A once in a lifetime experience never to forget. They named it ‘Sheepie’.

Time passed and the vision arose to bring those roots back in a way of fashionable products.

Today Sheepie® Products creates spectacular products inspired by the outdoors. It represents affordable quality and the power of freedom.