Daktent Experience Center

Alle daktenten onder één dak!

Het Daktent.nl Experience Center in Baarn is dé plek om je te laten inspireren op het gebied van daktenten en toebehoren. Vanuit midden Nederland (direct aan de A1/A27) toont, levert èn installeert Daktent.nl alle modellen daktenten en accessoires van alle gerenommeerde merken. Een daktent is voor ieder voertuig maatwerk. Daktent.nl heeft voor iedere toepassing de juiste daktent en kennis. Op de locatie in Baarn kunnen alle daktenten bekeken en gemonteerd worden. Rij Bedrijvenpark Koot op en helemaal achterin vind je de uitgebreide showroom en unieke daktent drive-thru van Daktent.nl.

Standaard staan er meer dan 35 verschillende typen daktenten opgesteld, echter is de voorraad in onze gezellige daktent showroom wisselend, dus ben je op zoek naar een specifiek model, bel even of we deze uitgestald hebben staan.

OPENINGSTIJDEN DAKTENT.NL

! Wij volgen de ontwikkelingen m.b.t. het Corona-virus/Covid-19 nauwgezet. Wij hanteren hierbij uiteraard alle RIVM-richtlijnen om de gezondheid van onze medewerkers en onze klanten te kunnen waarborgen.

√ DINSDAGOP AFSPRAAK
√ WOENSDAG09.30-17.00 uur
√ DONDERDAG09.30-17.00 uur
√ VRIJDAG09.30-17.00 uur
√ ZATERDAG10.00-16.00 uur

Op zondag en maandag is Daktent.nl gesloten.

AFWIJKENDE OPENINGSTIJDEN DAKTENT.NL

KONINGSDAG: 27 APRIL 2021GESLOTEN
KERST: 25 en 26 DECEMBER 2021GESLOTEN
OUDJAARSDAG: 31 DECEMBER 2021OPEN TOT 15.00 uur

Daktent.nl logo

  • Grootste aanbod van Europa

  • Deskundig advies
  • Alle A-merken daktenten

  • Gratis daktentmontagehulp

  • Fysieke showroom op ideale locatie

  • Concurrerende marktconforme prijzen
Nieuwe daktent showroom

Grootste aanbod daktenten

Nieuwe daktent showroom
Nieuwe daktent showroom
DAKTENT.NL EXPERIENCE CENTER
‘Bedrijvenpark Koot’
Oud-Eemnesserweg 5N
3741 MP BAARN
Volg bedrijvenpark Koot

Impressie van Daktent.nl

Tijdens de inloopuren is het vaak gezellig druk bij Daktent.nl in Baarn. Veel klanten raken met elkaar aan de praat over de reeds gemaakte reizen of de reizen die nog in de planning zitten. Onder het genot van een kop koffie worden vaak de mooiste momenten gedeeld.

Nieuwbouw Daktent.nl

In 2017 is de start gemaakt van de nieuwe showroom. In januari 2018 zijn we verhuisd. Hieronder een aantal foto’s van het oude en het nieuwe pand (in aanbouw).