Dare To Be Different Sitta daktent

Sitta: Dare To Be Different’s nieuwe daktent

26 oktober 2023

De DTBD Sitta 140 daktent is een doorontwikkeling van de bekende DTBD 140L daktent. Wat de Sitta uniek maakt is dat deze daktent voorzien is van TenCate tentdoek en in Europa (Spanje) geassembleerd wordt. Hoewel je bij het kiezen van een daktent misschien niet meteen aan de herkomst denkt, is het juist dit aspect dat de Sitta daktent onderscheidend maakt, naast de prachtige kleurstelling. Bovendien voelt het hoogwaardige TenCate tentdoek erg solide aan en het zorgt het voor een aangenaam leefklimaat. De DTBD Sitta daktent is direct verkrijgbaar en te zien in onze showroom in Baarn.

Update 01-02-2024: Nu ook te bestellen de Sitta in de maat 180

Deelbare ondertent
Als optie heeft de Sitta een unieke ondertent, welke ook vervaardigd is van het TenCate KA10 tentdoek (50% katoen/50% polyester). Dit biedt extra ventilatie in vergelijking met de standaard ondertenten in de markt, welke veelal van 100% polyester zijn. Wat de ondertent voor de Sitta daktent extra bijzonder maakt, is dat je de wandpanelen afzonderlijk kunt ritsen en ze kunt gebruiken als luifel, zijwand of compleet als losse ondertent.
Meer info over de Sitta ondertent

Overige opties voor de Sitta daktent
Naast de onderpanelen (ondertent) zijn er meerdere opties te verkrijgen om het daktentkamperen met deze geweldige daktent nog aangenamer te maken.

Meer info en prijs

Een van de meest opvallende kenmerken van de DTBD Sitta is het gebruik van TenCate tentdoek. Dit hoogwaardige materiaal bestaat uit een combinatie van 50% katoen en 50% polyester. Wat dit tentdoek zo bijzonder maakt, is het ademend vermogen, de slijtvastheid en de algemene robuustheid ervan, dat is echter niet alles, zie hier nog meer highlights van deze unieke daktent

1. Rondom uitzichtDaktent Sitta
De Sitta heeft dakramen, ramen aan de zijkant en zelf een raam bij de overkapping. Dit zorgt ervoor je 360 graden om je heen kan kijken maar wanneer je wil slapen je hem lekker donker kan maken.

2. Geschikt voor de meeste auto’s
De Sitta is een breedteslaper, dat wil zeggen dat het een compact formaat is voor op de auto. Wanneer je auto dakdragers heeft zal de Sitta er in 99% van de gevallen op passen. De Sitta heeft een gewicht van 59 kilo, dicht geklapt is het een pakketje van 145x125x38cm.

 

Sitta ondertent daktent

3. De Sitta daktent is gemaakt van Nederlands TenCate KA-10 materiaal, dit vormt de basis van onze daktent. Deze 50% katoen en 50% polyester blend zorgt voor ademende en vochtregulerende eigenschappen. Het katoen worden aangevuld met de extra sterkte en duurzaamheid van polyester voor intensief gebruik, zonder dat dit ten koste gaat van een natuurlijk gevoel.

Met de Dare To Be Different Sitta daktent kun je niet alleen genieten van een stukje Europa in je avontuurlijke reis, maar ook van de duurzaamheid en het comfort dat TenCate tentdoek te bieden heeft. Zorg goed voor je tentdoek, en je kunt nog vele jaren van je daktentavonturen genieten!

Meer info en prijs

Dare To Be Different Sitta

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp