Daktent specials

Bij daktent.nl Baarn komen we veel verschillende combinaties tegen. Hieronder een overzicht van de meest aparte auto’s in combinatie met een daktent.

Daktent op Oldtimer Kever (1)

Kever met daktent

Deze Kever met Eezi-Awn Jazz 1200 hebben we op de Winterfest beurs in Rosmalen getoond.

Daktent op Jaguar

Daktent op Jaguar

Wow! Een Jaguar XJ met een Jimba Jimba daktent. Plaatje! Ook deze is geprepareerd voor een rally.

Daktent op Hummer H1

Hummer H1 Daktent Jimba Sheepie

Wat een beest! Een Hummer H1 met Jimba Jimba daktent.

Daktent op Unimog

Unimog daktent columbus large black storm

Deze overlander Unimog hebben we voorzien van een Columbus Large daktent. Zo blijft er lekker veel leefruimte over in de cabine.

Daktent op Ferrari

Ferrari daktent Maggiolina (3)

Deze Maggiolina daktent hebben we geplaatst op een Ferrari Testarossa. Het was een publiciteitsstunt, deze Ferrari kan helaas geen dakdragers verdragen 🙂

Daktent op Ferrari

Ferrari daktent Jimba Jimba

Deze Jimba Jimba daktent hebben we geplaatst op een Ferrari Testarossa. Ook dit was een publiciteitsstunt, deze Ferrari kan helaas geen dakdragers verdragen 🙂

Daktent op Chevy Caprice 1978

Chevy Caprice 1979 wagon daktent

Wow! Deze dikke V8 hebben we voorzien van een Jimba Jimba Medium daktent. Voorheen sliepen de eigenaren in de auto zelf, echter nu hebben ze voldoende ruimte om alles mee te nemen voor hun toekomstige reis van 5 maanden.

Daktent op Mercedes G63 AMG

G-Klasse AMG Daktent

Deze zeer snelle SUV (571 PK) hebben we voorzien van een Eezi-Awn Series 3 1400 daktent.

Daktent op tractor

Daktent op tractor

Jaarlijks sponsort DAKTENT.NL De Landbouwmechanisatie. Ze rijden met de grootste tractoren van Europa een route langs diverse landbouwbedrijven met een daktent van DAKTENT.NL.

Daktent op Suzuki Alto

Daktent op Alto

Deze klant is inmiddels gestart met de Mongol Rally. Ja je ziet het goed, ze gaan op pad met een Suzuki Alto en een Jazz daktent. Het was niet hun eerste rally, ze hebben heel Europa al gezien. Klein maar fijn 🙂

Daktent op Tesla

Daktent Tesla

Op deze Tesla hebben we een Eezi-Awn Jazz 1400 geplaatst. Het bleek de eerste daktent op een Tesla ooit. Mooie en stoere combinatie. De eerste elektrische camper 🙂

Daktent op brandweerauto

Daktent op brandweerbus

Voor deze extra hoge brandweerwagen hebben we de Eezi-Awn Series 3 daktent voorzien van een extra lange ladder. Zo werden er 2 extra slaapplaatsen gecreëerd voor deze oldtimer.

Daktent op T3 Pick-up

T3 pickup daktent

Deze Volkswagen T3 Pick-Up uit 1987 in perfecte staat is opgebouwd met een Jimba Jimba daktent. Eenmaal ingeklapt zie je de daktent niet, maar op de camping klapt er een mooie combinatie tevoorschijn.

Dubbele daktent op aanhanger

Aanhanger 2 daktenten

Wat een geweldige oplossing. Een aanhanger met 2 James Baroud daktenten. De bovenste daktent schuift eerst naar buiten, zodat ze beiden open kunnen klappen en er 4 slaapplekken ontstaan.

Daktent op vrachtwagen

Overcamp daktent vrachtwagen

Deze familie rijdt met een Overland vrachtauto de wereld rond. Ze starten in Zuid-Amerika. Omdat er af en toe kennissen langs komen hebben we de cabine voorzien van een Overcamp daktent zodat er een extra logeerplek ontstond 🙂

Daktent op Oldtimer Kever (2)

Kever daktent Jazz

Deze mooie oldtimer Volkswagen Kever hebben we uitgerust met een Eezi-Awn Jazz 1400 daktent.

Daktent op Mini

Mini series 3 daktent

Geweldig concept, Isabelle verhuurt de Mini met een Eezi-Awn Series 3 daktent. Speciaal voor moeders die er even tussenuit moeten.

Naar MamaMeTime

Daktent op surfbus

Mercedes 508 daktent Jimba

Deze Mercedes 508 hebben we voorzien van een Jimba Jimba daktent met extra lange ladder. Er was gelukkig nog voldoende plaats over voor de vele surfboards welke sowieso mee moesten met deze unieke bus.

Daktent op offroad aanhanger

Offroad aanhanger daktent Air Top Defender

Mooie kleurencombi. Deze offroad aanhanger met een Defender 110. Op deze aanhanger voorzien van koelkast staat een Air-Top daktent.

Daktent op Oldtimer Kever (3)

Oldtimer Kever daktent jazz

Ook deze Volkswagen Kever hebben we uitgerust met dezelfde Eezi-Awn Jazz 1400 daktent.

Custom daktent hoes

Daktent custom hoes

Mooi rood… Voor deze klant hebben we een bijpassende kleur hoes laten maken 🙂