Thule Tepui daktent hoes

Thule introduceert daktenten

23 februari 2020

Maar liefst 4 verschillende modellen

Thule Tepui daktent Kukeman openThule Tepui daktenten

Het kon niet anders dan dat dé expert in dakaccessoires ook met een daktent op de markt kwam. Thule heeft hiervoor het Amerikaanse Tepui ingelijfd. Tijdens de introductie in Europa begin 2020 zijn maar liefst 4 modellen gelanceerd. Eén hardcover model (HyBox) en drie soft cover modellen (Ayer, Kukenam, Autana).

Uiteraard zijn alle daktenten van Thule Tepui verkrijgbaar bij Daktent.nl en hebben we de modellen vanaf de introductie ook in onze showroom tentoongesteld.
De daktenten van Thule Tepui zijn gebouwd om de avontuurlijke momenten te verhogen. Deze duurzame, waterdichte en goed ontworpen daktenten zijn klaar om de elementen te trotseren.

Tepui? of Thule?

Thule Tepui daktent doekIs het nu een daktent van Thule of van Tepui? Deze vraag horen we vaker. Het zit als volgt; het Amerikaanse bedrijf Tepui werd in 2010 opgericht. In 8 jaar tijd bouwde men Tepui uit tot één van de meest bekende daktent-merken in de USA. Voor Thule, dat gespecialiseerd is in transport- en opslaguitrusting, zoals o.a. dak- en fietsendragers, was het een logische aanvulling om een belang te verwerven in de daktentmarkt. In een persbericht legde Thule CEO Magnus Welander uit hoe Thule’s expertise in voertuig gerelateerde systemen en Tepui’s expertise op het gebied van daktenten elkaar aanvullen. Veel Tepui-gebruikers vertrouwen op Thule dakdragers om hun tenten te monteren, dus een fusie biedt meer mogelijkheden voor design en marketing.

Volgens Tepui-president Evan Currid leek het een natuurlijke stap om onder de paraplu van Thule te gaan “We wisten dat we de perfecte partner hadden gevonden om deze geweldige productcategorie verder te laten groeien.”

Aangezien Overlanding nog steeds aan populariteit wint, zal Thule hiermee haar bekendheid vergroten.

Meer weten over Thule Tepui?

Je bent van harte welkom in het Daktent Experience Center in Baarn. Naast de Thule daktenten staan er minimaal 35 daktenten opgesteld. De opstelling is wisselend, dus ben je op zoek naar een specifiek model, bel even van tevoren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp