Thule Outset

Thule Outset: Ultiem Kampeercomfort op de Trekhaak

31 januari 2024

Thule, wereldleider in producten voor het actieve buitenleven, introduceert met trots de Thule Outset – een revolutionaire tent welke op de trekhaak van je auto kan worden gemonteerd en in slechts één minuut is opgezet.

De Thule Outset biedt plaats aan twee personen en staat garant voor ultiem kampeercomfort, waar je ook bent. Met zijn unieke ontwerp en eenvoudige installatie is dit de ideale metgezel voor avonturiers die de wereld willen verkennen zonder concessies te doen aan comfort.

Belangrijkste kenmerken van de Thule Outset

Thule Outset trekhaaktentSnelle opzet: In slechts één minuut staat de Thule Outset op en ben je klaar om van je kampeeravontuur te genieten. Het innovatieve ontwerp maakt het opzetten eenvoudig en stressvrij.

Blijft op zijn plek: Dankzij het stevige onderstel kan de tent veilig op zijn plek blijven staan, zelfs in winderige omstandigheden. Geniet van een stabiele en betrouwbare kampeerervaring.

Inclusief matras: Net zoals bij al onze daktenten wordt de Thule Outset ook geleverd met een comfortabel matras (maat 140×225), zodat je kunt genieten van een goede nachtrust, waar je ook bent. Het matras is speciaal ontworpen voor optimale ondersteuning.

Thule Outset tentGeschikt voor elke trekhaak: Met een universele bevestiging is de Thule Outset compatibel met de meeste trekhaken. Alles wat je nodig hebt is een trekhaak en de wens om te kamperen. Het mooie is dat de indien gesloten ook te kantelen is, zodat de achterklpe van de auto nog open kan.

Thule moedigt avonturiers aan om de wereld te verkennen met de Thule Outset, waarbij comfort en gemak hand in hand gaan. Dus, pak je auto met trekhaak en laat het avontuur beginnen!

Kenmerken Thule Outset

  • Geschikt voor 2 personen
  • Op te zetten door 1 persoon
  • Gewicht: 70kg
  • Statisch te belasten: 300kg
  • Maat gesloten: 144 x 73 x 90cm
  • Maat geopend: 264 x 144 x 162/178cm

Meer info en prijs

Bekijk de Video van de Thule Outset

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Interesse in een daktent? U bent op het juiste adres

Wij helpen u graag verder via de mail of WhatsApp

Contact CTA foto team daktentnl