Thule daktenten en dakdragers

Thule daktenten

Het begint allemaal met een Thule dakdrager. Met een Thule dakdrager bent u klaar voor uw avonturen en weet u dat u alles mee hebt wat u wilt. Bij combinatie met andere Thule producten vormen de dakdragers ook een beginpunt voor het meenemen van de extra speciale uitrusting waarmee u uw passies kunt realiseren, met dragers voor uw fietsen, uw ski’s, uw kano’s of kajaks, en uw surfboards. Om nog maar niet te spreken over de extra veilige dakkoffers en sinds 2020 ook daktenten.

Thule daktenten beschikbaar vanaf 2020

Thule daktenten zijn in Europa beschikbaar vanaf seizoen 2020, houd DAKTENT.NL in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Thule daktent

Thule daktenten
Thule dakdragers

Thule daktent modellen

Explorer series

Thule daktent explorer Tepui
Meer info

Ruggedized Series

Thule daktent ruggedized Tepui
Meer info

Low-Pro

Thule daktent Low-Pro Tepui
Meer info

HyBox

Thule daktent HyBox Tepui
Meer info

Thule daktent kopen

Alle Thule producten

“Tot het uiterste getest, en nog meer.”

De allerhoogste prioriteit van Thule is veiligheid – voor u en de mensen om u heen. Onze montagekits zorgen ervoor dat uw dakdrager zo veilig en stabiel mogelijk op uw auto past. Bovendien krijgen onze producten in het Thule Test Center™ alleen een officiële stempel van goedkeuring als ze talloze crashtests, slijtagesimulaties, extreme hitte, kou, vocht, zonlicht en zelfs agressieve chemicaliën hebben overleefd. Dat alles zodat u zich kunt richten op de avonturen die nog u nog te wachten staan.