Thule daktenten en dakdragers

Thule Tepui daktenten

Het kon niet anders dan dat dé expert in dakaccessoires met een daktent op de markt kwam. In februari 2020 is ook Thule op de markt gekomen met daktenten. Tijdens de introductie werden maarliefst 4 modellen gelanceerd. Eén hardcover model (HyBox) en 3 softcovers (Ayer, Kukenam en de Autana). Uiteraard zijn de daktenten van Thule verkrijgbaar bij Daktent.nl en hebben we de modellen vanaf de introductie ook in onze showroom tentoongesteld. Daktent.nl Baarn had wederom de primeur van Europa met de eerste Thule-Tepui daktent.

De daktenten van Thule – Tepui zijn gebouwd om uw avontuurlijke momenten te verhogen. Deze zeer duurzame, waterdichte en goed ontworpen daktenten zijn klaar om de elementen te trotseren.

Thule dakdragers

Het begint allemaal met een Thule dakdrager. Met een Thule dakdrager bent u klaar voor uw avonturen en weet u dat u alles mee hebt wat u wilt. Bij combinatie met andere Thule producten vormen de dakdragers ook een beginpunt voor het meenemen van de extra speciale uitrusting waarmee u uw passies kunt realiseren, met dragers voor uw fietsen, uw ski’s, uw kano’s of kajaks, en uw surfboards. Om nog maar niet te spreken over de extra veilige dakkoffers en sinds 2020 ook daktenten.

Thule Tepui daktenten beschikbaar vanaf februari 2020

Thule daktenten zijn in Europa beschikbaar vanaf februari 2020, houd DAKTENT.NL in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Thule daktent modellen

Explorer Ayer

Thule daktent Explorer Ayer 2

Explorer Kukenam

Thule daktent Explorer Kukenam 3

Explorer Autana

Thule Tepui Explorer Autana daktent

Thule daktent foto’s

Thule daktent kopen

“Tot het uiterste getest, en nog meer.”

De allerhoogste prioriteit van Thule is veiligheid – voor u en de mensen om u heen. Onze montagekits zorgen ervoor dat uw dakdrager zo veilig en stabiel mogelijk op uw auto past. Bovendien krijgen onze producten in het Thule Test Center™ alleen een officiële stempel van goedkeuring als ze talloze crashtests, slijtagesimulaties, extreme hitte, kou, vocht, zonlicht en zelfs agressieve chemicaliën hebben overleefd. Dat alles zodat u zich kunt richten op de avonturen die nog u nog te wachten staan.