Thule daktenten en dakdragers

Thule Tepui daktenten

Het kon niet anders dan dat dé expert in dakaccessoires ook met een daktent op de markt kwam. Thule heeft hiervoor het Amerikaanse Tepui ingelijfd. Tijdens de introductie in Europa begin 2020 zijn maar liefst 4 modellen gelanceerd. Eén hardcover model (HyBox) en drie soft cover modellen (Ayer, Kukenam, Autana). Uiteraard zijn de daktenten van Thule verkrijgbaar bij Daktent.nl en hebben we de modellen vanaf de introductie ook in onze showroom tentoongesteld. Daktent.nl Baarn had wederom de primeur van Europa met de eerste Thule-Tepui daktent.

De daktenten van Thule – Tepui zijn gebouwd om uw avontuurlijke momenten te verhogen. Deze zeer duurzame, waterdichte en goed ontworpen daktenten zijn klaar om de elementen te trotseren.

Thule dakdragers

Het begint allemaal met een Thule dakdrager. Met een Thule dakdrager bent u klaar voor uw avonturen en weet u dat u alles mee hebt wat u wilt. Bij combinatie met andere Thule producten vormen de dakdragers ook een beginpunt voor het meenemen van de extra speciale uitrusting waarmee u uw passies kunt realiseren, met dragers voor uw fietsen, uw ski’s, uw kano’s of kajaks, en uw surfboards. Om nog maar niet te spreken over de extra veilige dakkoffers en sinds 2020 ook daktenten.

Thule daktent modellen

Kukenam

Thule daktent Explorer Kukenam 3

Foothill

Daktent Foothill Thule tepui

Autana

Thule Tepui Explorer Autana daktent

Approach

Thule Approach dark slate grijs

Thule daktent foto’s

Thule daktent kopen

“Tot het uiterste getest, en nog meer.”

De allerhoogste prioriteit van Thule is veiligheid – voor u en de mensen om u heen. Onze montagekits zorgen ervoor dat uw dakdrager zo veilig en stabiel mogelijk op uw auto past. Bovendien krijgen onze producten in het Thule Test Center™ alleen een officiële stempel van goedkeuring als ze talloze crashtests, slijtagesimulaties, extreme hitte, kou, vocht, zonlicht en zelfs agressieve chemicaliën hebben overleefd. Dat alles zodat u zich kunt richten op de avonturen die nog u nog te wachten staan.