Daktent Video's

Welkom bij de uitgebreide verzameling van onze video's over daktenten en bijbehorende accessoires!

Onze video’s zijn zorgvuldig samengesteld om zowel beginners als ervaren kampeerders te informeren en te inspireren. Of je nu op zoek bent naar informatie over het kiezen van de juiste daktent voor jouw behoeften, wilt leren hoe je deze correct kunt opzetten en onderhouden, of gewoon op zoek bent naar aanvullende accessoires, je vindt het allemaal hier.

Dus neem een kijkje, laat je inspireren en bereid je voor op je volgende grote avontuur met onze collectie van boeiende daktentvideo’s en accessoiregidsen!

editie nl daktent

Introductie Hapro Vista

Dompel jezelf onder in de wereld van avontuur met de gloednieuwe Hapro Vista XL daktent 🏕️ In deze video nemen we de Hapro daktent onder de loep. deze indrukwekkende daktent verkennen. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint met je outdoor avonturen, de Hapro Vista XL opent de deuren naar onbeperkte mogelijkheden. Mis deze introductie niet en ontdek waarom deze daktent de perfecte metgezel is voor jouw volgende reis

Roof Space Instructie Video

Bekijk het opzetten en inklappen van de Roof Space 2 daktent. We laten je in deze Daktent video zien hoe eenvoudig en snel je deze geweldige daktent kunt uit- en inklappen voor een moeiteloze kampeerervaring. Of je nu een doorgewinterde kampeerder bent of net begint, dit is een must-see video!

Opzetten van de Yuna daktent

Sheepie Yuna 140 daktent. Wil jij weten hoe de Yuna daktent opgezet wordt? Welke opties er allemaal zijn? Welke maten?
Bekijk dan dit filmpje en kom alles te weten over de Yuna daktenten van Sheepie.

Het opzetten van de Roofnest Condor XL daktent

In deze Daktent video een hybride daktent, dat wil zeggen een breedte slaper maar wel met een harde cover. Wil jij weten hoe je deze daktent opzet? Welke opties er standaard bijgeleverd worden en wat er mogelijk is? Kijk dan dit filmpje en kom alles te weten over deze ruime daktent.

De Jimba Jimba van Sheepie uitleg en instructie

De lichtgewicht lengte slaper van Sheepie. In twee maten verkrijgbaar. Wil jij zien hoe je deze topper opzet en welke opties er te verkrijgen zijn? Kijk dan dit filmpje.

Eezi Awn Series 3 overzicht

Ben jij op zoek naar een robuuste, degelijke, stoere daktent? Kijk dan een bij het merk Eezi-Awn op de website.
Eezi-Awn maakt al ruim 25 jaar daktenten. In deze daktent video nemen we de Series 3 uitgebreid onder de loep.

Wild Land Adventure Cruiser daktent

Wild Land Adventure Cruiser daktent. De robuuste alleskunner van Wild Land. Wil jij weten hoe je hem opzet? Welke opties er zijn? Bekijk dan dit filmpje en kom alles te weten over deze topper.

Filmpje over de Daktenttrailer

Ja hoor daar is hij dan! De aanhanger met een stoere offroad look. Verkrijgbaar in 2 hoogtes, geremde trailer, eigen kentekenplaat (waardoor je hem mag beladen tot max 1000kg)
“Het grootste voordeel van een trailer is dat je hem op een plek kan laten staan en zelf de auto kan pakken om op pad te gaan”

De Sheepie Chuck Box overview

Deze Chickbox, ook wel kookkist genoemd, is een draagbare keuken om het koken tijdens het kamperen gemakkelijker te maken.
Deze (volledig aluminium) kookkist is compact en goed georganiseerd, waarin alle essentiële kookgereedschappen en -accessoires kunnen worden opgeslagen.
De Sheepie Chuck Box wordt geleverd met een grote gasbrander en RVS windscherm. Ook wordt er een accessoire-tas geleverd, welke gevuld kan worden met eigen kampeerbestek etc. Deze tas past tijdens transport mooi in de kookkist, zodat alle benodigde kookspullen goed kunnen worden opgeborgen.

Alu-Cab GEN3 daktent

Impressie van de Alu-Cab GEN3 black daktent