Yuna daktent

De Yuna daktent is de eerste klapdaktent uit de Sheepie range. Een goede toevoeging, nu heeft dit merk een oplossing voor elke auto.

De Yuna is inmiddels in onze showroom in Baarn te bezichtigen.

Een innovatieve daktent met een uniek design. De Yuna is er in 2 maten, met als basis hetzelfde doordachte ontwerp en solide lichtgewicht aluminium frame zoals de Jimba Jimba, maar dan in 2 delen, zodat er ingeklapt een compact pakket op de auto staat. Uitgeklapt ontstaat er een matras van 140x250cm en de grote variant zelfs 160x250cm. Ingeklapt is deze daktent slechts 152×130cm en de grote variant slechts 172×130cm. De framebuizen zitten, in tegenstelling tot de andere klapdaktenten, aan de buitenkant gemonteerd, waardoor er binnenin meer ruimte is.

De Australische naam Yuna verwijst naar een afgelegen gebied in de Australische Outback.

Extra leefruimte door de luifel Plus of de ondertent
De luifel plus zorgt voor extra leefruimte aan de zijkant van de auto. Naast dat de luifel plus gebruikt kan worden als tarp, is het ook mogelijk om de stokken te verwijderen en het doek naar de grond te spannen, zodat er meer privacy ontstaat.

De ondertent (verkijgbaar vanaf januari 2020) zorgt ook voor extra leefruimte, de grote tent wordt aan de bestaande luifel gemaakt zodat deze ook geschikt is voor auto’s met een minimale dakdragerhoogte van 170cm (gemeten vanaf de grond tot bovenkant dakdrager).

Thermo-binnentent
Uitstekende bescherming in de meest extreme omstandigheden. Niet alleen goede isolatie tegen de kou, maar ook tegen het brandende effect van de zonnestralen. Snel te bevestigen en klapt gewoon mee in met da Yuna.

Yuna daktent foto’s